Vodova srečanja vsak petek med 17:00 in 18:00 uro na vseh OŠ in podružnicah v Velenju.
ISKANJE ZMAJČKA 2017

Se še spomnite, kako so se lansko leto Medvedek Tonko, Čebelica Tinka ter Zmajček odločili za potovanje okoli sveta? Vse je bilo že pripravljeno, vsi kovčki so bili spakirani in vse poti začrtane… nato pa je zmajček sedel na napačno letalo! S pomočjo naših MČ-jev smo ga po dolgem in zanimivem potovanju okoli sveta le uspeli najti!

 
Zaradi lanskoletnih nevšečnosti in razmer po svetu se je druščina letos odločila, da tokrat ne bomo potovali daleč… saj smo v Velenju nekaj odkrili! Te zanima?

 
Si že bil kdaj na otroškem igrišču? Zmajček Štefan gre stavit, da ja. Pa si vedel, da se tam skriva čisto posebna dežela? Ne?? Potem beri naprej…

 
V zadnjih stoletjih ljudje po vsem svetu zelo grdo ravnajo z našim planetom Zemlja. Ampak stvari so postale vse bolj resne… Zmajček Štefan je odkril nekaj skrivnih zločincev, ki želijo namerno uničiti naš planet! A to še ni vse, ti zločinci so pod krinko! Tako dobro so zamaskirani, da jih je skoraj nemogoče prepoznati… lahko bi bili čisto navadni in neopazni ljudje kot npr. šofer avtobusa ali mimoidoči na cesti… Nahajajo se v bližini dežele, ki ti jo bomo kmalu razkrili…

 
Ampak najprej nas zanima naslednje: Zmajček je skrbno zbral njihove zlobne načrte in pripravil posebno misijo, kako jih preprečiti… Ali si pripravljen sprejeti izziv in jih uničiti, preden nas popeljejo v pogubo? Če je v tebi vsaj malo poguma, zberi svojo ekipo (ki lahko šteje do 7 članov) in oddaj prijavo pri svojem vodniku/vodnici. S tem si boš s svojim vodom pridobili vstopnico v ZMAJČKOV IMPERIJ.
 
Zmajček Štefan ti za misijo predaja naslednje podatke:

KDAJ: 22. April ob 8.00
KRAJ ZBIRANJA: Otroško Igrišče
POTREBŠČINE: peresnica, trda podlaga
SKRIVNA KODA, ki si jo moraš zapomniti: *** imperij1802 ***

Kratka obvestila

Podpirajo nas

MOV