Vodova srečanja vsak petek med 17:00 in 18:00 uro na vseh OŠ in podružnicah v Velenju.

Z-d-r-a-v-o, zdravo, zdravo, zdravo!


Jezerski zmaji se v oktobru vračamo v svoje vode in vabimo te, da se nam pridružiš. Pred nami so nova druženja v naravi, nočni pohodi, raziskovanja zimskih prostranstev, postavljanje šotorov, vodovih kotičkov, reševanje ugank, izleti s čolni, učenja in vrstniška pomoč prijateljici ali prijatelju.

Taborniki rodu Jezerski zmaj Velenje smo ponosni na svojo bogato, več desetletno tradicijo iz katere črpamo izkušnje; smo samozavestni, ker se zavedamo znanja, ki nam daje moč, in predvsem – vedno smo pripravljeni, tako kot veleva temeljno skavtsko načelo, okoli katerega se družimo skavti vsega sveta. V prihajajočem letu nas čakajo nove izkušnje. Taborjenju v Ribnem in Savudriji bomo poskusili dodati tabor ob Kolpi, rednim petkovim vodovim sestankom dodajamo učilnico v naravi na Lukovi vili, na podlagi dolgoletnih izkušenj spreminjamo program Vodniške šole, ki jo, tako kot generacije pred nami, želimo voditi k cilju Odličnost. 

Rod Jezerski zmaj Velenje je član slovenskega taborniškega in svetovnega skavtskega združenja, soustanovitelj Šaleške zveze tabornikov, je član združenja velenjskih mladinskih organizacij, član mreže struktur pod okriljem civilne zaščite, redno sodeluje z aktivom ravnateljev velenjskih osnovnih šol, ob pomoči mentorjev je redno prisoten na vseh osnovnih šolah in več podružnicah in ne nazadnje – je najštevilčnejši taborniški odred v Republiki Sloveniji. Taborniki ustvarjamo boljši svet, pridruži se in ga z nami ustvarjaj tudi ti!

Prijavnico oddaj svojemu vodniku. 

Kratka obvestila

Podpirajo nas

MOV