Vodova srečanja vsak petek med 17:00 in 18:00 uro na vseh OŠ in podružnicah v Velenju.
Vsako leto 22. aprila slovenski taborniki, poleg Dneva Zemlje, praznujemo tudi Dan tabornikov. Na ta dan si okoli vratu nadenemo rutico že zgodaj zjutraj in smo z njo kamorkoli gremo – v šoli, službi, trgovini in drugod, ter s ponosom sporočamo, da smo člani 28 milijonske svetovne druščine!

Ker pa je letos 22. april ravno petek, bomo naš praznik taborniki iz Rodu Jezerski zmaj praznovali na skupnih vodovih uricah. Vsi velenjski taborniki se bomo zbrali ob 16:45 na Titovem trgu, oblečeni v rutice in kroje, ter naredili največji zbor doslej!

Medse bomo sprejeli nove člane in jim podelili prave taborniške rutice, prav tako pa bomo podelili tudi častni naziv naši taborniški mami Teti Hermi. Zatem se bomo razporedili po zelenicah okoli trga, se igrali, družili in vadili za taborniška tekmovanja. Tako si bodo lahko vsi mimoidoči ogledali, kaj vse počnemo. Taborniške urice zaključimo na Titovem trgu ob 18.00.

Dobrodošli vsi taborniki, starši, sestrice in bratje, ter vsi ostali, še posebej, če bo letos Vaš otrok s taborniško prisego stopil med prave tabornike!

Po taborniških uricah – po 18.00 bodo na voljo za pomerjanje tudi rodova taborniška oblačila! 
Kratka obvestila

Podpirajo nas

MOV