Vodova srečanja vsak petek med 17:00 in 18:00 uro na vseh OŠ in podružnicah v Velenju.
V nedeljo, 13. 4. 2014, smo se taborniki iz Šaleške doline in okolice zbrali v Sončnem parku, kjer smo zmajčku Štefanu pomagali pregnati škratka Zlobo, ki je začaral njegova dobra prijatelja – medvedka Tonka in čebelico Tinko.

Rod Jezerski zmaj Velenje je že 4. leto zapored organiziral akcijo Iskanje zmajčka v okviru dneva Zemlje in dneva Tabornikov, ki je namenjena vsem tabornikom Šaleške doline in okolice, ki so stari 4 – 10 let. Tekmovanja se je udeležilo 57 ekip oziroma 338 pogumnih mladih tabornikov, ki prihajajo iz Velenja, Pesja, Šoštanja, Topolšice, Šmartnega ob Paki in Mislinje. Otroci so morali opraviti 8 taborniških nalog, med dvanajstimi šaljivimi pa so izbrali najljubših 6 in jih rešili. Zabava ob nalogah je bila zagotovljena, vse skupaj pa so popestrili še naši trije glavni junaki.

Kot ena od organizatork bi se zahvalila celotni organizacijski ekipi in kontrolorjem, saj brez njih akcija ne bi uspela tako, kot je. Prav tako se moram zahvaliti vsem sponzorjem in mestni občini Velenje, ki nam je omogočila, da se je v nedeljo v Sončnem parku lahko zabavalo in veselilo toliko otrok. Menim, da je bilo tekmovanje dobro izvedeno, zato upam, da se naslednje leto ponovno vidimo na »Zmajčku«.

Pa še rezultati najboljših:
kategorija murnov:
1. Puhasta banda, RHP
2. Kačice, RJZ
3. Minioni, RPG

kategorija mlajših medvedkov in čebelic:
1. Zverce, RPG
2. Hitre ptice, RJZ
3. Najlepše koklje, RPG

kategorija starejših medvedkov in čebelic:
1. Kačice, RTV
2. Poskočne žabice, RJZ
3. Dinozavrčki/Lokostrelci, RJZ

Celotni rezultati
Fotogalerija

Kratka obvestila

Podpirajo nas

MOV